It is currently 22 Feb 2018 13:22




 Page 2 of 4 [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Change header
No, I fear change  15%  15%  [ 4 ]
Yea, games are OLD now, refresh games only  19%  19%  [ 5 ]
Yea, let's get a NEW look  65%  65%  [ 17 ]
Total votes : 26

Author Message
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 27 Nov 2012 20:51 
SSDi Hottie!
User avatar

Joined: 08 Dec 2009 18:20
Posts: 2435
Location: London
Yes.. if possible a full width header would give us more room to put things in.



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 27 Nov 2012 20:53 
SSDi God
User avatar

Joined: 13 Dec 2008 16:32
Posts: 4327
STEALTH NINJA wrote:
You got all that Jenneh n Kiggeh ? :)

Thansk SK..... but could the header not be made full width ? , just asking :)


It's written into the style, the active components are based around the "banner" so it unfortunately isn't "full width".

Dunno much about these things though, Dream and Spem set the board up way back when,................

SK



_________________
Image
Image
Image
Clanpay link below
http://www.gameservers.com/clanpay/?clanid=b5701433fa91d58374b576769ae6d3ca
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 27 Nov 2012 21:09 
User avatar

Joined: 28 Apr 2009 20:35
Posts: 6101
Location: Blackburn Lancashire
*throws a peanut at spems head*


maybe he'll show up on here tonight again ? :D



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 27 Nov 2012 21:54 
SSDi Hottie!
User avatar

Joined: 08 Dec 2009 18:20
Posts: 2435
Location: London
Image

Image

Given the relatively small area available there's only so much that can be put in while
still keeping it reasonably legible as per my example underneath the original.



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 27 Nov 2012 22:04 
User avatar

Joined: 28 Apr 2009 20:35
Posts: 6101
Location: Blackburn Lancashire
you'll do for me :)





until Spem returns :P
Thanks Jenneh :D :noisee:



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 27 Nov 2012 23:01 
SSDi Hottie!
User avatar

Joined: 08 Dec 2009 18:20
Posts: 2435
Location: London
If we had the whole of the top to play with we could do much more...just an example :

Image



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 27 Nov 2012 23:14 
User avatar

Joined: 28 Apr 2009 20:35
Posts: 6101
Location: Blackburn Lancashire
Enigma wrote:
If we had the whole of the top to play with we could do much more...just an example :

Image



LOL..... that old guy pic made me smile :D



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 28 Nov 2012 00:28 
User avatar

Joined: 03 Jun 2012 00:34
Posts: 2022
Location: Belgium
Great !!!



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 28 Nov 2012 10:08 
User avatar

Joined: 30 Jul 2012 20:44
Posts: 514
Location: Worthing, West Sussex
Looking at the website via firebug web development tool, the header is split up into 3 sections, i will post the image file names later on as i am at work atm, with that in mind theoretically we can us the whole top area just in 3 separate images. all we would need to do is replace those images with images of the same name to change it :)



_________________
Image
I'm so good i could sell rubbers to monks!
Server Cost Donations - Click here to Donate
If any1 needs hosting, website & graphics design, leaflets & more give me a shout Bossbuild Internet Marketing. Lots to do but its getting there :)
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: New forum header ?
PostPosted: 28 Nov 2012 10:31 
SSDi Sheep Worrier
User avatar

Joined: 28 Dec 2008 13:35
Posts: 1396
Location: heart of the south Wales valleys
Kiggi wrote:
Looking at the website via firebug web development tool, the header is split up into 3 sections, i will post the image file names later on as i am at work atm, with that in mind theoretically we can us the whole top area just in 3 separate images. all we would need to do is replace those images with images of the same name to change it :)

isnt it split into 3 bits to allow for different resolutions? it would stretch on wider resolutions and thats why the middle is all the same?



_________________
Image
It's now this :(
Image
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 2 of 4 [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron